Ezúton nyilatkozok, hogy weboldalam nem tartalmaz, és nem reklámoz online szerencsejátékokat, valamint minden legális eszközzel fellépek az esetlegesen megjelenő ilyen típusú tartalmak ellen. A weboldal tetején, oldalán, vagy egyéb angol nyelvű pop-up ablakokban megjelenő reklámokat a szerver kérésem, és beleegyezésem nélkül, pótlólag állított be weboldalamra a MarketGidScriptRootC50006 jelzésű DIV tag-ek közé, azok tartalma így a szerver tulajdonosának felelőssége. Ha a reklámok tiltott internetes szerencsejátékot jelenítenek meg, jelezze nekem a zoltan.csengeri kukac windowslive.com webcímen, továbbá jelezze a http://www.freewebhostingarea.com webcímen is a szerver tulajdonosának. Ezeken kívül töltse le a http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm webcímről a hosts.zip nevű fájlt. Nyissa meg a HOSTS kiterjesztés nélküli fájlt, és másolja bele a szerencsejáték weboldalának elérhetőségét, továbbá ellenőriztesse számítógépét víruskereső szoftverrel!

Csengeri Zolt&aacuten

Szolgáltatásaim

MS Excel programozás projektfejlesztés

Megrendelés menete

  1. Mi a projekt célja? Fogalmazza meg írásban a megoldandó problémát!
  2. Milyen adatok állnak rendelkezésre a számításhoz? (input)
  3. Mi a megoldás menete? Ha van elgondolása, amit követnem kell, írja meg!
  4. Hogy nézzen ki a táblázat? Ha van speciális elvárása, MS Paint-tel rajzoljon, és mellékeljen egy Móriczka-ábrát, vázlatrajzot! írja meg, hány oszlopa, hány sora legyen, mit/miket kell kiszámolni az alapadatokból?
  5. Miket ábrázoljak minek a függvényében?
  6. Interneten, de ha ön péceli, vagy budapesti, személyesen is tűzzünk ki konzultációs időpontokat!
  7. A projektet e-mailben csatolva küldöm. Paypal segítségével, vagy banki átutalással fizessen! A már meglévő projektjeimet Paypal-lel tudja megvásárolni.

Árak

  • Adatrögzítés, gépelés: 6 Ft/adat (600 Ft/100 db adat)
  • Új oszlop beszúrása új matematikai művelettel: 500 Ft/db
  • Diagram beszúrása, beállítása 1 db adatsort ábrázolva: 3000 Ft/db
  • Diagram beszúrása, beállítása 2 db adatsort ábrázolva: 7500 Ft/db
  • Nevezetes értékek megkeresése, számítása a begépelt adatokból (átlag, összeg, min, max): 1000 Ft/db
  • Adatkeresés, adatszűrő beállítása feltétel alapján (FKeres, Kutat): 3000 Ft
  • Oszlopok feltételes formázása, adatfüggő átszínezése: 1000 Ft/oszlop
  • Megbízás esetén a munkadíjat közös megegyezés alapján számoljuk ki, a mérnöki rezsidíj kb. 6000 Ft/óra.
  • Számlázás postaköltsége: 1000 Ft

A számítógépemen található táblázatkezelő nem támogatja a makrók, és a különleges bővítmények (pl. Solver) futtatását, ezért olyan jellegű projektmunkákat nem vállalok!


Épületenergetikai adatok MS Excel táblázatban történő rögzítését vállalom energetikai tanúsítványokhoz, gázfogyasztás, vagy távhőfogyasztás megbecsléséhez, fűtőrendszerek, megújuló energiát hasznosító rendszerek, hőszigetelések, vagy klímatechnikai rendszerek méretezéséhez az alábbi árakkal: Részletek itt.


Becsülje meg a kiválasztott napeleme, vagy kollektora által termelhető energiát a

Napkollektor-napelem kalkulátor

segítségével!Adja meg napenergiát hasznosító eszköze felületét, dőlésszögét, tájolását, hatásfokát, és földrajzi szélességét a településnek, ahol ingatlanja található!

A kalkulátor kiszámolja egész éves energiatermelését és napi felbontásban szemléletes ábrákkal illusztrálja a kihozható lehetséges maximális teljesítményt, miközben a napkelte-napnyugta időpontjait, illetve a környezet fényviszonyait is láthatja.

Részletes leírás

.pdf formátum

A projekt DEMó verziója letölthető innen. A DEMó változatban nem működnek a cellákba rejtett képletek. A Paypal gombbal a működőképes projektfájlt vásárolhatja meg.

ár: 21200 Ft + 1000 Ft számlázási postaköltség.

Weboldal készítés (HTML, CSS programozás)

Megrendelés menete

  1. Adjon egy rövid leírást, hogy miről fog szólni a weboldala.
  2. Hány darab aloldal legyen?
  3. Tartalmazzon-e az oldal speciális elemeket? (táblázat, fotó album)
  4. Van-e kész terv a weboldalra? Ha van elgondolása, amit követnem kell, írja meg!)
  5. Konzultáció: Interneten, de ha ön péceli, vagy budapesti, személyes találkozás is megoldható!
  6. Paypal segítségével, vagy banki átutalással is lehet fizetni.

árak

  • Gépelés:5 Ft/betű (5 Ft/karakter)
  • új aloldal: 1000 Ft
  • Nyomógomb külső weboldalra: 1000 Ft
  • új táblázat, vagy fotóalbum készítése, beállítása: 1000 Ft
  • Egyéni szövegstílus beállítás (CSS programozás): 1000 Ft
  • Nyomógombok átalakítása menügombokká, menü megjelenítéők: 1000 Ft gombonként (a nyomógombok ára 1000 Ft-ról 2000 Ft-ra változik.)
  • HTML inputmezők (form adatkitöltő mezők) JavaScript, PHP és MySQL programozással, adatbázisba való feltöltéssel: 5000 Ft/darab
  • JavaScript háttéreffektusok (hangok, változó háttérképek): 3000 Ft
  • Tartalom összecsukás beprogramozása JQuery-ben: 2000 Ft
  • Számlázási postaköltség: 1000 Ft

árkalkulátor indítása, és ajánlatkérés (tesztüzem):

FONTOS TUDNIVALóK!

A weboldal tárhelyének létrehozásához be kell regisztrálnia egy úgynevezett FREE HOSTING szerverbe. A weboldal elkészítéséhez a kapott FTP felhasználói nevet, és jelszót rendelkezésre kell bocsátania! Saját biztonsága érdekében ha a jelszót magának kell magadnia, a közösségi oldalakhoz, és az e-mail postafiókhoz használt jelszótól különbözőt adjon meg!

A következő leírás az általam használt FREE HOSTING szerver használati leírását tartalmazza:

  1. Nyissa meg a FreeWebHostingArea.com webhelyet!
  2. A "Free subdomain hosting" rublikában adjon meg egy tetszőleges nevet (vagy egy frappáns szót, kifejezést, amiről weboldala fog szólni!)
  3. A "Select Subdomain" legördülő menüben válasszon ki egy domain nevet az alábbiak közül: coolpage.biz, freetzi.com, orgfree.com, ueuo.com, 6te.net (A többi beállítás nem kompatibilis a Facebook-kal.)
  4. Nyomja meg a "PROCEED" gombot!
  5. Adja meg e-mail címét, és adjon meg egy tetszőleges jelszót. (A jelszó különbözzön a közösségi oldalakhoz, és az e-mail postafiókhoz használt jelszavaktól! Legalább 6 karakterből kell állnia, tartalmaznia kell betűket, és számokat is!) Ezt a jelszót számomra a weboldala szerkesztése végett rendelkezésre kell, hogy bocsássa!
  6. Ez után Olvassa el a "Service Agreement"-et (szolgáltatási szerződést), és pipálja ki, hogy egyetért vele! Gépelje be a képen látható számokat, igazolva, hogy ön nem robot! Végül nyomja meg a CREATE gombot!
  7. A következő képernyőn található információ szövege nagyon fontos, mivel a weboldal használatára vonatkozó alapvető információkat tartalmazza! Jelölje ki a teljes szöveget! Nyissa meg a jegyzettömb alkalmazást, illessze be a szöveget, és mentse el egy "weboldal.txt" elnevezésű fájlba!
  8. Facebook-on, vagy e-mail-ben küldje át nekem a weboldal.txt fájlt!

A weboldalak és a programok saját tulajdonú Windows 10 operációs rendszer alatt futó legális Microsoft Visual Studio szoftver segítségével készülnek.

Ezeket a tevékenységeket adószámos magánszemélyként végzem, tehát önnek adó-, és járulékfizetési kötelezettsége NINCS!
e-mail címem:

zoltan.csengeri(kukac)windowslive.com

Kéretlen, vagy reklámleveleket nem kérek!Vissza a főoldalra

Free Web Hosting